ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9933255 210 9939939
ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 08:30πμ - 16:30μμ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας που καλύπτουν όλο το φάσμα στο χώρο των καλλυντικών και των αξεσουάρ περιποίησης και ομορφιάς. Μέσα από τέσσερις διαφορετικές συλλογές, τέσσερα διαφορετικά brands, η Cosmetics.gr διαθέτει στην αγορά καλλυντικά, προϊόντα και αξεσουάρ ομορφιάς, που συνδυάζουν άριστη σχέση ποιότητας και τιμής και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και των επιχειρήσεων του χώρου. 

Η δημιουργία, η ανάπτυξη και η προώθηση των προϊόντων γίνεται πάντα με την υπογραφή του αντίστοιχου Brand, προσφέροντας στον έμπορο και τον τελικό αποδέκτη, τον καταναλωτή, ένα υψηλής ποιότητας αναγνωρίσιμο προϊόν, που αποτελεί ταυτόχρονα μια ιδανική ποιοτική και οικονομική επιλογή, αλλά και είναι μέρος μιας συλλογής προϊόντων μέσα από την οποία ο καταναλωτής μπορεί στη συνέχεια να κάνει συνδυαστικά τις αγορές του.


Στοιχεία Εταιρείας

DLCOSMETICS O.E.                                                                                                                               

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

ΣΟΥΛΙΟΥ 30 & ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ Τ.Κ. 17342 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΦΜ : 084112192 - ΔΟΥ : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

αρ.ΓΕΜΗ 2363001000ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα της Cosmetics.gr διατίθενται για χονδρική πώληση. Η εταιρεία διαθέτει ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο πωλητών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες της, ενώ σε όλες τις παραγγελίες χονδρικής υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων και πλήρεις δυνατότητες άμεσης αποστολής των παραγγελιών. H Cosmetics.gr προσφέρει εξαιρετικά ελκυστικές τιμές χονδρικής καθώς και εξελιγμένα πακέτα προϊόντων, ενώ παρέχονται στους πελάτες μας και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την άριστη έκθεση των προϊόντων στα καταστήματα (συσκευασίες, stands, κλπ.). Η συνεργασία με τους πελάτες μας είναι διαρκής και η εταιρεία διαρκώς ανανεώνει τα προϊόντα της παρακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, κι έτσι είναι σε θέση να διαθέτει στους εμπόρους τα καλύτερα είδη για τα καταστήματά τους, με μια άριστη σχέση ποιότητας και οικονομικής τιμής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για την εξυπηρέτηση χονδρικής, τις υπηρεσίες και τα διαθέσιμα πακέτα προϊόντων.

Η εταιρεία Cosmetics σας καλωσορίζει στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Στο Cosmetics.gr μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας σε καλλυτικά και προϊόντα και αξεσουάρ ομορφιάς και να κάνετε άμεσα και εύκολα τις αγορές σας online. Χιλιάδες είδη είναι στη διάθεσή σας με τις φωτογραφίες, τις τιμές και τις αναλυτικές περιγραφές της για να διαλέξετε αυτά που προτιμάτε, ενώ η αποστολή για παραγγελίες άνω των €39 είναι δωρεάν. Στο Cosmetics.gr μπορείτε ακόμα να βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία και τα brands, αλλά και να δείτε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα από τον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας.

Καλώς ήλθατε!